Θετικό ξεκίνημα από το νέο αντιδήμαρχο Βασίλη Καμπίτση. Εμφανίστηκε ο ακτοκαθαριστής!

Με καλές προϋποθέσεις ξεκίνησε τη θητεία του ο νέος αντιδήμαρχος της περιοχής μας Βασίλης Καμπίτσης, κάνοντας... ''επίθεση'' καθαριότητας με τα συνεργεία να κόβουν χορτάρια και να καθαρίζουν τους οικισμούς της περιοχής που βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση. Βέβαια η δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμα είναι μεγάλη και δύσκολη.

Στο πεδίο των εντυπώσεων ο νέος αντιδήμαρχος ξεκίνησε με ένα ευχάριστο γεγονός, καθώς επανήλθε σε λειτουργία ο ακτοκαθαριστής της δημοτικής ενότητας Ελειού-Πρόννων που δεν είχε χρησιμοποιηθεί τα τελευταία 3 χρόνια. Στην παραλία του Πόρου από χθες και ελπίζουμε σε άλλες παραλίες της περιοχής πολύ σύντομα.

Βέβαια είναι πια αργά για να γίνει σωστή δουλειά στις παραλίες, καθώς αυτά τα πράγματα γίνονται το Μάιο, αλλά είναι θετικό που βλέπουν οι πολίτες και πάλι τη δημοτική περιουσία να χρησιμοποιείται για το σκοπό που αγοράστηκε και όχι να σαπίζει παρατημένη.

Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια στο νέο αντιδήμαρχο, έστω και αν δε διαθέτει διευκολύνσεις όπως ας πούμε ένα πράσινο δημοτικό αυτοκίνητο... γιατί τα ράσα δεν κάνουν τον παπά!

Σχόλια