Χαϊλάντερ στον Πόρο: Ζουν ανάμεσά μας!!!


Αποκάλυψη Γιώργου Μηλιαρέση: Οι σεισμοί του 1953 τελικά έγιναν τουλάχιστον πριν 100 χρόνια!!! 

Άφθονο γέλιο στην τοπική κοινωνία από τις ''ατάκες'' και τις ανακρίβειες του άρθρου.

Αναφέρει ο τοπικός σύμβουλος Πόρου Γιώργος Μηλιαρέσης στο άρθρο του:

''Σημαντικό γεγονός του περασμένου χρόνου είναι η έναρξη της κατασκευής του πολυπόθητου «Αποχετευτικού Συστήματος Πόρου» που περιμέναμε από αιώνες.''

Κύριε τοπικέ σύμβουλε, το 1953 ξεκίνησε να χτίζεται ο Πόρος! Σαν πολύ δεν βιάζεστε; Δεν έχει περάσει ακόμα ούτε καν ένας αιώνας!!!

Ποιοι είναι αυτοί που περίμεναν... αιώνες για να δουν αποχετευτικό σύστημα; Οι Μαλτέζοι; 
 Ο Μαθουσάλας; Οι Πρωτόπλαστοι;

Το συμπέρασμα για άλλη μια φορά είναι ότι:



Προφανώς διακωμωδούμε λίγο την κατάσταση όταν γράφονται απίστευτες ανακρίβειες από ανθρώπους που υποτίθεται ότι έχουν σχέση με τα κοινά.

Ο κ. Μηλιαρέσης μπροστά στην απόλυτη ανυπαρξία έργου και τις συνεχόμενες αποτυχίες και γκάφες των αντιδημάρχων, θέλει να εμφανίσει απεγνωσμένα ως έργο κάτι με το οποίο η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει καμία σχέση, δηλαδή τον βιολογικό καθαρισμό Πόρου-Σκάλας και τα έργα αποχέτευσης. 

Ούτε τις διαδικασίες έγκρισης από την ΕΕ έτρεξε, ούτε τη χρηματοδότηση εξασφάλισε και από ότι φαίνεται με τα τελευταία γεγονότα, ούτε ξέρουν καν σε τι αφορά το έργο.

Δείτε την ανάρτηση από το porosnews το 2011 για του λόγου το αληθές:

Αν ήταν τόσο ικανή η σημερινή αυτοδιοίκηση, στα 2,5 χρόνια που ''τρέχει'' τα πράγματα, πόσα έργα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει, να χρηματοδοτήσει, να προετοιμάσει; Όχι του μεγέθους της αποχέτευσης του Πόρου, αλλά έστω μερικών χιλιάδων ευρώ.


Σχόλια