Ιατρικό θρίλερ στη δημοτική ενότητα Λειβαθούς! Λάθος χάπια και διαταραχή συμπεριφοράς!

Αυτό έπαθε η αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Αυγουστάτου σύμφωνα με ότι δήλωσε στο ραδιόφωνο ο προκάτοχός της. Ως γνωστό η κ. Αυγουστάτου όταν παρέλαβε τη δημοτική ενότητα Λειβαθούς πριν ένα χρόνο περίπου, λίγο-πολύ είχε δηλώσει ότι παρέλαβε καμμένη γη και ότι δεν βρήκε τίποτε, δήλωση οπωσδήποτε άκομψη και εκτός πραγματικότητας. Μάλλον δεν είχε δει την υπόλοιπη Κεφαλονιά η κ. Αυγουστάτου όταν έκανε αυτή τη δήλωση για την κατάσταση στην ΔΕ Λειβαθούς. 

Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε εμείς μετά από αυτές τις δηλώσεις είναι λιγότερα λάθη στα... χάπια γιατί στο τέλος θα τα παίρνουν οι δημότες με τη σέσουλα! Δεν είναι και για χόρταση.

Πάντως στην περιοχή μας έχουμε περάσει σε ανώτερο επίπεδο ''ιατρικών'' συζητήσεων. Έχουμε φτάσει στο σημείο να κάνουμε και διάγνωση ακόμα και για δέντρα, όπως τις γνωστές... ''άρρωστες'', στη φαντασία κάποιων, μουριές στο λιμάνι του Πόρου. Πάντως και εδώ ιατρικό λάθος έγινε τελικά αφού η εγχείρηση πέτυχε άλλα οι ασθενείς... απέθαναν. Και τα καινούργια φυτά ξεράθηκαν και οι μουριές από εκεί που ήταν καταπράσινες, τώρα έχουν πάρει την κάτω βόλτα στη νέα θέση τους. Αποδείχθηκε πως οι μόνες που δεν ήταν άρρωστες, τελικά ήταν οι μουριές.

Αλλά τι να πούμε εμείς οι αδαείς, εδώ μιλάει η επιστήμη...

Διαβάστε τη σχετική είδηση για την κατανάλωση χαπιών στη Λειβαθώ στο kefaloniapress:


Ξέφυγε εντελώς το Μέγαρο. Μετά τις "μοναχικές", "τους συκοφάντες", τις «πικραμένες» και τον «κακομοίρη» , ήρθαν τα ληγμένα χάπια της  αντιδημάρχου Αθηνάς  Αυγουστάτου.
 Κάποιοι εκεί στο Μέγαρο έχουν ξεφύγει εντελώς. Δεν αρκούνται στα χυδαία δελτία τύπου που εκδίδουν σε βάρος του Kefalonia press, δεν αρκούνται στα κατευθυνόμενα εξώδικα δημοτικών υπαλλήλων σε βάρος μας, δεν αρκούνται στο να υπαγορεύουν επιστολές για πικραμένες , τώρα πήραν και τα ραδιόφωνα!
 Δυο φάουλ σε μια βδομάδα από τον αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Κεκάτο.  Το πρώτο : Πριν μερικές ημέρες στην διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου είχε αποκαλέσει «κακομοίρη» τον εκδότη της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ, μια εφημερίδα που του παρέχει όχι απλώς στήριξη,  αλλά 100% υποστήριξη..Ομως όταν η έπαρση σε τυφλώνει χάνεις τον έλεγχο. 
Το δεύτερο :  Πριν λίγες ώρες στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό  Cosmos 965 και την εκπομπή του Δημήτρη Αλοϊζου στα «Υπόγεια είναι η θέα», ο κ. Κεκάτος αναφερόμενος σε παλιότερη αψιμαχία του με την Αντιδήμαρχο Λειβαθούς Αθηνά Αυγουστάτου, είπε :
«Η κυρία Αυγουστάτου είχε πάρει τότε λάθος χάπια. Αυτό το φάρμακο που παίρνει για τον πονοκέφαλο, αντί να το πάρει το απόγευμα το πήρε το πρωί και είπε πράγματα που δεν έστεκαν. Μεγάλη γυναίκα είναι βρέθηκε σε σύγχυση. Εκείνη την μέρα ήταν άκομψη, ήταν αγενέστατη και με στενοχώρησε πάρα πολύ. Ηταν μία διαταραχή της συμπεριφοράς της η οποία ρυθμίστηκε και τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».
 Ο Αντιδήμαρχος που λόγω της λατρείας του προς τα μικρόφωνα και τις κάμερες έχει πάρει από τους συναδέλφους του το παρατσούκλι «Αλκης Στέας»,  τώρα διεκδικεί ντοκτορά ψυχιάτρου αφού διαπιστώνει ότι η συνάδελφός του κυρία Αυγουστάτου είχε μια διαταραχή στην συμπεριφορά της.!
 Ο κατήφορος ορισμένων «αστερίσκων» του Μεγάρου δεν έχει τέλος!   
√ Μπορείτε να ακούσετε τον επίμαχο διάλογο του κ. Κεκάτου στην ραδιοφωνική εκπομπή, από το μαγνητόφωνο του Inkefalonia , εδω (κλικ)
..και να περιμένετε  το δελτίο τύπου που θα σταλεί ως απάντηση σε αυτή την ανάρτηση. 

Σχόλια