Επιβεβαιώνονται οι φήμες για νέες κοσμογονικές αλλαγές στην ακτοπλοΐα του νότιου Ιονίου;

Φεύγει η κοινοπραξία από τη γραμμή Σάμης-Πάτρας; Ποιος θα καλύψει τη γραμμή;

Πωλήσεις πλοίων και αλλαγές... χρώματος για πλοία της κοινοπραξίας;

Δρομολόγηση του ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ στη Ζάκυνθο με απρόσμενα πολλούς Zακυνθινούς παράγοντες να το... καλωσορίζουν;

από το ionianpress
Ανεβαίνει η "θερμοκρασία" στη γειτονική μας Ζάκυνθο, κατά πως μαθαίνω..
Και πρώτα- πρώτα, σε συνέχεια αυτών που γράψαμε προχτές, ναι, είχαμε δίκιο, το ΙΟΝΙΣ πουλήθηκε και .. κουνάει μαντήλι στη Σάμη και τη Πάτρα!
Από κει και πέρα, οι "άσπροι" δεν τα πάνε καλά με τους "κόκκινους" και ποολύ σύντομα θα έχουμε και νέο επεισόδιο, αφού , κάποιοι, εκεί στη Ζάκυνθο, δεν λένε όχι στην δρομολόγηση του ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ,όσο κι' αν ,φαινομενικά τουλάχιστον τους "ενοχλεί" (;)
Και απ' ότι μαθαίνουμε, σειρά για αλλαγή... χεριών(και.. χρώματος)  έχει το ΣΟΛΩΜΟΣ , μέσα στα γενικότερα σχέδια για "αλλαγές συσχετισμών", "συνεργασιών" και άλλων ιδιαίτερων κινήσεων, στο Νότιο Ιόνιο.
Και φυσικά, σε όλο τούτο το σκηνικό δεν μπορεί παρά να "παίζει" και η Κεφαλονιά!  Πως και τι; Α, μη τα θέλετε όλα μαζί ! Σιγά- σιγά! Για νάχουμε να... γράφουμε και σεις να τα μαθαίνετε λίγα- λίγα,αφού, όλα μαζί δεν ..χωνεύονται εύκολα!

από το kefaloniapress
Συνεδριάζει στις 18 Ιουνίου το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ). Στα θέματα της ημερησίας διάταξης  διαβάζουμε για δυο σημαντικές αλλαγές που θα επηρεάσουν την ακτοπλοϊα της Κεφαλονιάς . Δείτε τα θέματα 14 και 15 .
Το ΕΠΤΑΝΗΣΟΣ δρομολογείται  ΚΥΛΛΗΝΗ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ και τα ΙΟNIAN FERRIES εγκαταλείπουν την γραμμή : ΣΑΜΗ-ΠΑΤΡΑ-ΙΘΑΚΗ.  
 Παρακαλείσθε όπως την 18-06-2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 προσέλθετε στο κτίριο της Διεύθυνσης Θαλάσσιων Συγκοινωνιών Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου (Κτίριο Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε2, αίθουσα 577) προκειμένου συμμετάσχετε στην Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, που συγκροτήθηκε με την (β) σχετική.

Σχόλια