ΔΕ Ελειού-Πρόννων: Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν...

Υπογραφές για τη ''θέση'', αντί πραγματικής αυτοδιοίκησης. 

Επιβεβαιώνει το ionianpress τις φήμες που ακούγονται στην περιοχή μας σχετικά με την επικείμενη αντικατάσταση του αντιδημάρχου.

Μαζεύουν υπογραφές που δεν αφορούν κάποιο έργο ή κάποια αναγκαία δράση στην περιοχή μας, δεν αφορούν έστω τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Αφορούν το αν θα παραμείνει στο θώκο του ο σημερινός αντιδήμαρχος ή όχι!!! Καμία επαφή με τις πραγματικές έγνοιες και τα προβλήματα των πολιτών δηλαδή...

Ενδεικτικό για τα απερίγραπτα χάλια και την παρακμή της περιοχής μας με τι ασχολούνται οι ''ιθύνοντες'', αν αληθεύει η είδηση! Μακάρι να ξόδευαν ανάλογο χρόνο και κόπο μπας και λύσουν κανένα πρόβλημα στη δημοτική ενότητα.

Οι αυτοδιοικητικές θέσεις κερδίζονται με παραγωγή έργου, τεκμηριωμένη άποψη για τις ανάγκες του τόπου και παρουσία στα δύσκολα, όχι με μηχανορραφίες!

Ελπίζουμε να μην ισχύει αυτή η είδηση που διαβάσαμε, διαφορετικά θα πρόκειται για εντελώς άστοχη κίνηση που σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, αν κρίνει από το πλήθος προβλημάτων στην περιοχή με τα οποία κανείς δεν ασχολείται.

Βεβαίως ούτε ένα ιστολόγιο όπως το δικό μας ή κάποιο άλλο είναι κατάλληλο για να κρίνει ποιος είναι ο κατάλληλος αντιδήμαρχος. Ο ηλεκτρονικός τύπος ή τα ενημερωτικά ιστολόγια καταγράφουν και αναδεικνύουν προβλήματα. Ελπίζουμε να υπάρχει στο Δήμο Κεφαλονιάς ηγετική ομάδα που μπορεί να κρίνει για το καλό της περιοχής.

από το IonianPress
ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

Συμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας από τα νότιο-ανατολικά, κάποιοι γνωστοί και μη.. εξαιρετέοι μαζεύουν... υπογραφές για να μην οριστεί αντιδήμαρχος Ελειού- Πρόννων ο Βασίλης Καμπίτσης!

Υπενθυμίζουμε ότι, την 1η Ιουλίου, ο Δήμαρχος πρόκειται να αλλάξει κάποιους αντιδήμαρχους, στα πλαίσια των "υποχρώσεων" και "ισορροπιών" που είναι υποχρεωμένος να τηρήσει, σε μια αγωνιώδη προσπάθειά του να κρατήσει ενωμένη την πολύπαθη ομάδα του!

 Και ανάμεσα στους υπο "αντι- δημαρχοποίηση" είναι και ο Βασίλης Καμπίτσης, ο οποίος πρόκειται να αντικαταστήσει τον Σπ. Σολωμό.

Η αντίδραση πάντως κατά του Βασίλη Καμπίτση προέρχεται από την τοπική ΝΔ η οποία θεωρεί απαράδεκτο, να δοθεί μια τέτοια θέση σε κάποιον ο οποίος έχει εγκαταλείψει τη ΝΔ και είναι μάλιστα όχι μόνο μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αλλά υπήρξε και υποψήφιος του κόμματος αυτού στις τελεταίες εκλογές!

- See more at: http://ionianpress.gr/news/local-news/politics/12598-2013-06-24-14-31-00#sthash.oBhn4L5J.dpuf

Σχόλια