Επίθεση στον Αντιδήμαρχο Πρόννων από το σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων.

Προφανείς αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και την εικόνα της Σκάλας από όσα περιγράφει το σωματείο.

Ανακοίνωση από το σωματείο οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κεφαλονιάς "Ο Κέφαλος" δημοσιεύει η ιστοσελίδα voutospress.blogspot για τις απερίγραπτες συνθήκες με τις οποίες κάνουν την μεταφορά επισκεπτών στην Κεφαλονιά.

Στο κείμενο γίνονται παράπονα από τους οδηγούς λεωφορείων για τις συνθήκες εργασίας τους και την έλλειψη συνεργασίας από τους φορείς της αυτοδιοίκησης.


Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για το χάος που επικρατεί στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς, όπου είναι αδύνατο να σταθμεύσουν τα λεωφορεία, καθώς ο προκαθορισμένος χώρος έχει καταληφθεί από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και ταξί σε μόνιμη βάση. Ο χώρος είναι ούτως ή άλλως περιορισμένος και γενικά υπαρχει συζητηση για την ανάγκη αύξησης των χώρων στάθμευσης, ίσως με αγορά οικοπέδων πέριξ του αεροδρομίου.

Στην ανακοίνωση γίνεται όμως λόγος και για τις συνθήκες που επικρατούν στην Σκάλα όπου και εκεί τα λεωφορεία δεν μπορούν να σταθμεύσουν πουθενά για να αφήσουν τους επισκέπτες. Μάλιστα αναφέρεται ότι έχουν ζητήσει από τον αντιδήμαρχο Πρόννων να τους βοηθήσει να βρεθεί ένας χώρος, ακόμα και εκτός του χωριού, ακόμα και ένα χωράφι για να γίνεται εκεί η επιβίβαση και αποβίβαση επισκεπτών, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Οπωσδήποτε αυτές είναι συνθήκες και καταστασεις που προκαλούν αρνητικές εικόνες στους επισκέπτες της Σκάλας και αν όντως δεν έχει γινει προσπαθεια για λύση από τον αντιδήμαρχο, θα πρόκειται για μεγάλο ατόπημά του. Είναι απορίας άξιον πως ο αντιδήμαρχος καταφέρνει να συγκεντρώνει παράπονα ακόμα και από φορείς εκτός της δημοτικής ενότητας Ελειού-Πρόννων... 

Ίσως ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς πρέπει να σκεφτεί επειγόντως το ενδεχόμενο αλλαγών στην περιοχή μας, καθώς η κατάσταση γίνεται αφόρητη. Φανταστείτε να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το τι έχει συμβεί με την πορεία των μεγάλων έργων στην περιοχή μας και ποιες μελέτες έχουν προωθηθεί ή πόσα χρήματα από το ΕΣΠΑ έχουν αξιοποιηθεί προς όφελος της περιοχής μας...


Διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ:

Σχόλια