Ενοχλητικές κηλίδες κοντά σε παραλίες της νότιας Κεφαλονιάς. Αναστάτωση στη Σκάλα.

Αναφορές και φωτογραφίες από Λουρδάτα και Σκάλα για "λαδερές" κηλίδες μόλυνσης στις θάλασσές μας που από ότι φαίνεται δεν είναι από τη γνωστή κίτρινη γύρη που συνήθως επιπλέει τέτοια εποχή στη θάλασσα. Σχετική ανάρτηση στο kefaloniapress.

Λουόμενοι που ήλθαν σε επαφή με τις κηλίδες διαπίστωσαν ότι ήταν πολύ δυσάρεστη εμπειρία και πολύ ενοχλητική αίσθηση στην επαφή με το δέρμα.

Ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι τοπικό και σποραδικό που θα το πάρει ο αέρας και το κύμα όπως γίνεται συνήθως με τέτοια φαινόμενα.


Αγαπητό kefaloniapress, 
παρόμοια κατάσταση παρατηρήσαμε και στον Λουρδά και στο Παραδείσι. Απο οτι φαίνεται πολλές παραλίες της νότιας κεφλονιας έχουν μολυνθεί. 
ΜΑΝΩΛΗΣ Α.
 
Δεν μπορεί! Κάποιος έχει βάλει στο μάτι τη Σκάλα εφέτος! Δεν εξηγείται διαφορετικά!
Μια τεράστια κηλίδα με υφή λαδιού έκανε την εμφάνισή της στην ωραιότερη παραλία της Κεφαλονιάς  , γεμίζοντας με .. λάδι τους λουόμενους.   Την πάει δε και την φέρνει το κύμα σε όλο το μήκος της παραλίας.

Οχι, δεν είναι γύρι από τα πεύκα.  Είναι λιπαρή ουσία , κάτι σαν λάδι.  Συνέβηκε χθες Μεγάλο Σάββατο τελευταία φορά, αλλα αυτή η κηλίδα  είχε εμφανιστεί στη Σκάλα και πριν μερικές μέρες πάλι.  Οι τουρίστες ενημέρωσαν τους πράκτορές τους . Κολυμπούσαν εμέριμνοι και δέχτηκαν αυτό το κύμα λαδιού να τους σκεπάζει.
 Από που  έφερε το κύμα αυτή την ρύπανση
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                 -

Σχόλια