Ασυνεννοησία φορέων και στη Σκάλα!

Ενώ η τουριστική περίοδος υποτίθεται έχει αρχίσει...



από το kefaloniapress


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του τοπικού συμβουλίου Σκάλας , με τους καταστηματάρχες του χωριού προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση της περιοχής στην έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ενώπιον των κατοίκων παραδέχτηκε ότι η Σκάλα έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη της από τη Δημοτική αρχή τόσο στην καθαριότητα όσο και στην εκτέλεση μικρών αλλά σημαντικών έργων.  Αποκάλυψε μάλιστα ότι όσες φορές έθεσε τα προβλήματα στο Δημαρχείο δεν βρήκε ανταπόκριση. 

Στην σύσκεψη είχε κληθεί να πάρει μέρος ο αντιδήμαρχος της περιοχής κ. Σολομός αλλά τελικά δεν συμμετείχε. παρόλο που του δόθηκε πρόσκληση , σε Σκαλισιάνους που τον ρώτησαν γιατί δεν συμμετείχε , δήλωσε ότι είχε άγνοια για την σύσκεψη. Πάντως ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου ήταν σαφής. Ενημέρωσε τον κόσμο ότι έχει θέσει τα προβλήματα τόσο στην δημοτική αρχή όσο και στον ίδιο τον αντιδήμαρχο χωρίς αποτέλεσμα.  Ζητάμε συγνώμη που στο προηγούμενο κείμενο αναφέραμε την παρουσία του Αντιδημάρχου στη σύσκεψη  λόγω παρανόησης των πληροφοριών. 

Η Σκάλα βρίσκεται στο χειρότερο σημείο. Δρόμοι κατεστραμμένοι, λακκούβες, φώτα χαλασμένα. Πλήρης εγκατάλειψη για το πιο τουριστικό σημείο της Νότιας Κεφαλονιάς. 

Όπως ειπώθηκε στην σύσκεψη κάποιοι θέλουν την Σκάλα υποβαθμισμένη και η αδράνεια του Δήμου τους βοηθάει σε αυτό.  Οι κάτοικοι και κυρίως οι επαγγελματίες ταλαιπωρημένοι από αυτή την συμπεριφορά, δυο χρόνια τώρα, θα πάρουν πρωτοβουλίες να προστατεύσουν το χωριό και την περιουσία τους.  

Στη σύσκεψη έγινε σαφές ότι είναι μόνοι, ο Δήμος δεν φαίνεται να  θέλει, ούτε να μπορεί να ασχοληθεί με την «ναυαρχίδα» του τοπικού τουρισμού.  

Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον και στο τέλος όλοι μαζί αδελφωμένοι τα διαψεύδουν.  

Σε λίγο και φωτογραφίες με την κατάσταση στη Σκάλα. 

Σχόλια