Προβλήματα για τον ΑΟ Πρόννοι;

Ένσταση έκαναν τα Φωκάτα για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή.


Άσχημη εξέλιξη παίρνει το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και ενώ ήδη έχουμε φτάσει λίγο πριν από τον τρίτο τελικό και την ολοκλήρωση τους.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ο Α.Ο. Φωκάτων κατέθεσε χθες στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι. ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή των Πρόννων στον μεταξύ τους αγώνα και για τον δεύτερο τελικό των playoffs την προηγούμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα αφορά την χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή μικρής ηλικίας (γεννημένος από 1-1-96 και εντεύθεν) που δεν είχε την Ελληνική υπηκοότητα αλλά μόνο την Ελληνική Ιθαγένεια (σύμφωνα με το σκεπτικό της ένστασης αλλά και των ανθρώπων των Φωκάτων) με αποτέλεσμα βάσει του άρθρου 13 παρ. 7,  η συμμετοχή του να είναι αντικανονική.

Μετά από αυτά την υπόθεση μελετάει η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας η οποία έχει καλέσει σε απολογία την ομάδα των Πρόννων και αν γίνει δεκτή η ομάδα κινδυνεύει με μηδενισμό στον συγκεκριμένο αγώνα με σκορ 0-3 ενώ το χρηματικό πρόστιμο είναι αρκετά "τσουχτερό" και μπορεί να φτάσει έως τα 1.000 €.

Εμείς θα περιμένουμε την απόφαση της επιτροπής και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε με το θέμα όπου και θα μιλήσουμε με τους εμπλεκόμενους.

Όπως και να έχει όμως το γεγονός από μόνο του είναι μια άσχημη εξέλιξη για το ποδόσφαιρο μας και για την ομάδα των Πρόννων.

Σχόλια