Μέχρι τις 25 του μήνα κλειστός ο δρόμος για Αργοστόλι στα Βερτεουράτα.


Ανακοίνωση για τη «διακοπή της κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Νο1 (Αργοστόλι -Πόρος) από Χ.Θ. 26+500 έως πριν οικισμό Μαρκόπουλο», ανακοίνωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Με γνώμονα την ασφαλή διακίνηση και την αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών και των επιβατών, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, πρόκειται να διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων της Επαρχιακής οδού Νο 1 (Αργοστόλι-Πόρος) και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση προς Βαλεριάνο (Χ.Θ. 26+500-ιδιοκτησία Κολαίτη Σπυροδιονύση) έως τη διασταύρωση, πριν τον οικισμό Μαρκόπουλο, πος Χιονάτα, από τις 15/04/ 13 έως 25/04/13, λόγω των εκτελούμενων εργασιών για την επισκευή του τοιχίου αντιστήριξης της επαρχιακής οδού στα πλαίσια του ανωτέρω έργου.

Στα σημεία αυτά, για την δική σας ασφαλή εξυπηρέτηση, θα έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις που θα σας καθοδηγούν.
Ειδικότερα για τα βαρέως τύπου οχήματα (φορτηγά, λεωφορεία) η διακοπή της κυκλοφορίας, για το ίδιο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να εφαρμοστεί από το κόμβο της επαρχιακής οδού Νο 1 (Αργοστόλι-Πόρος), στη θέση της διασταύρωσης προς Σκάλα μέχρι τον οικισμό Πόρο.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
O Αντιπεριφερειάρχης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚOΥΡΗΣ
• Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και ο αστυνομικός διευθυντής κ. Ανδρέας Κ. Αυγέρης.
• Oι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παράγραφο 8 του Ν. 2696/ 99 «Περί Κώδικα Oδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3542/2007 (ΦΕΚ 50/ Α’).
• Oι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου δέκα ημέρες και καθ’ όλη την διαδρομή θα υπάρχουν άνδρες της Τροχαίας που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

http://kefalonianmantata.gr/articles/view/6556

Σχόλια