Αποκλειστικό!!! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου μουσείου μας!

Ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα υλοποιούσε κάτι που ομόφωνα ψήφισε και είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Μια αρχαιολογική συλλογή στον τόπο μας.

Επειδή η πρόταση της Περιφέρειας έπρεπε να γίνει αποδεκτή ως τις 31 Δεκεμβρίου 2012 ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι δεν ασχολήθηκε κανείς για την υλοποίησή της, έστω το Τοπικό Συμβούλιο Πόρου ή η δημοτική επιτροπή τουρισμού.

Ψάξαμε λοιπόν ξανά το θέμα και διαπιστώσαμε ότι τελικά δεν υπάρχει η παραμικρή καθυστέρηση! Οι αίθουσες στο τ. δημοτικό σχολείο Τζαννάτων είναι έτοιμες και τα εκθέματα ήδη τοποθετημένα σε προθήκες!


Το Δημοτικό συμβούλιο Κεφαλονιάς όταν ψηφίζει κάτι, το εννοεί και το υλοποιεί... Συγχαρητήρια στους  σύμβουλους της περιοχής μας, που ναι μεν αρνήθηκαν να γίνει το Μουσείο στον τ. Τουριστικό ξενώνα του Πόρου αλλά κυνήγησαν (κυριολεκτικά όμως) το θέμα για να γίνει το έργο στα Τζαννάτα, όπως το απεφάσισαν.

Δείτε λοιπόν τις αποκλειστικές φωτογραφίες του pronnoi.blogspot.gr από το εσωτερικό του κτιρίου, με τα ευρήματα της σπηλιάς της Δράκαινας έτοιμα για να τα επισκεφθεί το κοινό!




Αφού λοιπόν θαυμάσατε... τα αρχαία στις προθήκες τους, μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε όλους εκείνους που έκαναν πράξη το όραμα αυτής της κοινωνίας για ένα μουσείο στην περιοχή μας. Τώρα  θα  μας πείτε ότι σας δουλεύουμε;  Εμείς προφανώς όχι αγαπητοί αναγνώστες. Ίσως κάποιοι άλλοι μας δουλεύουν κανονικά υποτιμώντας  την νοημοσύνη  αυτής της κοινωνίας .

Τουλάχιστον οι "υπεύθυνοι" ας έχουν την ευθιξία να ψηφίζουν στα αυτοδιοικητικά όργανα αυτά που πιστεύουν και πρεσβεύουν πραγματικά, διαφορετικά ας υλοποιούν τις δικές τους αποφάσεις... 

Σχόλια