Ανάστατη η κοινωνία της Κεφαλονιάς από το τροχαίο στα Κοκύλια


Φωτογραφία αρχείου
από το e-kefalonia

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι δύο από τις τρεις άτυχες κοπέλες

Κυριακή χαράματα και οι τρεις νεαρές κοπέλες (24, 23 και 22 χρονών) επιστρέφανε από διασκέδαση σε μαγαζί έξω από το Αργοστόλι. Το επιβατικό αυτοκίνητο τύπου smart που οδηγούσε η 24χρονη εκτράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της οδηγού και των δύο επιβατών του αυτοκινήτου.
Πληροφορίες που συνέλεξε το e-kefalonia.net, αναφέρουν ότι οι άτυχες κοπέλες εκσφενδονίστηκαν του αυτοκινήτου και τα πρώτα λεπτά γινόταν μάχη για να βρεθούν τα σώματα τους. Η μία από τις τρεις κοπέλες μάλιστα κατάφερε να βγει στο δρόμο και να καλέσει βοήθεια από αυτοκίνητα που εκείνη την ώρα περνούσαν στο 7οχιλιόμετρο (Αργοστολίου – Πόρου) στη περιοχή κοκίλια.
Οι άτυχες κοπέλες μεταφέρθηκαν νωρίς το πρωί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Το e-kefalonia.net εύχεται σύντομα οι τρεις κοπέλες να επανέλθουν και όλα να είναι περαστικά.
Εξάλλου για το συγκεκριμένο θέμα εξέδωσε δελτίο τύπου η αστυνομική διεύθυνση Κεφαλονιάς:
Σήμερα (11.03.2013) το πρωί στα Κοκίλια Κεφαλονιάς (7ο χλμ. Αργοστολίου-Πόρου), επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη ημεδαπή εκτράπηκε της πορείας του με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της οδηγού και των δύο επιβατών του αυτοκινήτου (22χρονη και 23χρονη ημεδαπή).
Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου.

http://www.e-kefalonia.net/2013/03/11/%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%82-%CE%B1%CF%80/

Σχόλια