Το pronnoi.blogspot.gr ευχαριστεί και αυτοσυστήνεται.


Το pronnoi.blogspot  ευχαριστεί το αναγνωστικό του κοινό για τις δεκάδες e-mail που λαμβάνει καθημερινά από εσάς και τη μεγάλη αποδοχή που απολαμβάνει από τους συμπολίτες μας στους Πρόννους και όχι μόνο.


Θα έχετε ήδη διαπιστώσει πως από τις πρώτες μας αναρτήσεις, προβάλαμε και αναδείξαμε με αμεσότητα και αντικειμενικότητα τα ζητήματα αιχμής και ενθαρρύναμε τον δημόσιο προβληματισμό που τόσο μας έχει λείψει σε τοπικό επίπεδο.

Με την δική σας έμπνευση κάναμε πολλές ιστορικές αναδρομές στον χώρο και τον χρόνο διανθισμένες με ενημερωτικό υλικό που αφορά την Ελληνική και την διεθνή σκηνή και σας προσφέραμε δεκάδες χρήσιμες πληροφορίες που κρίναμε ότι πρέπει να τις μοιραστούμε όλοι μαζί.

Σε όσους από Εσάς μας ζητήσατε περισσότερες πληροφορίες το κάναμε άμεσα και μαζί με εσάς συνδιαμορφώνουμε καθημερινά το θεματολόγιο του ιστοτόπου.

Την θεματολογία του ιστολόγιου την καθορίζουν αναγκαστικά τα καθημερινά μας προβλήματα και η διαχείριση των κοινών μας υποθέσεων με τα γνωστά επακόλουθα από τους υπεύθυνους αλλά και τους ανεύθυνους.

Εμείς θεωρούμε πως οι πολίτες είναι άμεσα υπεύθυνοι για όσα γίνονται ή δεν γίνονται και η παραπέρα παράταση της σιωπή μας θα ήταν τελικά συνενοχή για τα όσα  στραβά και λαθεμένα γίνονται.

Το pronnoi.blogspot ήλθε για να μείνει και να σας συντροφεύει καθημερινά προβάλλοντας τα θετικά και κριτικάροντας τα αρνητικά από όπου και εάν προέρχονται.  

Το pronnoi.blogspot  έχει άποψη και θα την διατυπώνει με σαφήνεια προς κάθε αρμόδιο.

Το pronnoi.blogspot δεν είναι το ιστολόγιο του ενός, είναι το ιστολόγιο των πολλών υπεύθυνων συμπολιτών μας που δεν μπορούν πλέον να σιωπούν για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Το pronnoi.blogspot γράφεται ήδη από πολλούς ενεργούς συμπολίτες μας  που κάθε εβδομάδα  πρέπει και θα γίνονται όλο και περισσότεροι.

Το pronnoi.blogspot δεν έχει κομματική η παραταξιακή δομή με αναφορά σε τοπικές  ή  υπερτοπικές παρατάξεις. Ότι γράφεται, γράφεται υπεύθυνα και κάθε ανάρτηση φέρει την ευθύνη του συντάκτη της.

Το pronnoi.blogspot τέλος, είστε Εσείς η φωνή των ενεργών πολιτών στους Πρόννους και του κάθε συμπολίτη μας που, όπου και εάν βρίσκεται σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο pronnoiblogspot@gmail.com Eλπίζουμε σύντομα να λύσουμε το πρόβλημα των απαντήσεων στα σχόλια σας και να ανοίξουμε τον δημόσιο σχολιασμό των αναρτήσεων στο αναγνωστικό μας κοινό. Εάν αυτό δεν έχει γίνει ακόμη είναι γιατί οι αναρτήσεις δεν γίνονται από ένα άτομο αλλά από δεκάδες ενεργούς συμπολίτες μας που καθιστά τεχνικά αρκετά προβληματική την απρόσκοπτη  υποστήριξη αυτής της διαδικασίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο  pronnoiblogspot . Tα καλύτερα έπονται !!!!!!!!



  
  

Σχόλια