Kefaloniapress: Φωτοβολταϊκό πάρκο σε λίμνη της Ελβετίας,( Ιδανική πρόταση για τις Λιμνοδεξαμενές L1 & L2 της περιοχής μας!!!)


ΤΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ


Το site "Kefaloniapress" δημοσίευσε σήμερα από την εφημερίδα ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ μια καταπληκτική πρόταση των Ελβετών για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων μέσα σε λίμνες που θα επιπλέουν επάνω σε πλωτά μικρά νησάκια για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Το σύστημα αυτό μπορεί να περιστρέφεται με ελάχιστο κόστος και να παρακολουθεί την πορεία του Ήλιου αυξάνοντας κατακόρυφα την απόδοση του! Η αθέατη από τον πολύ κόσμο Λιμνοδεξαμενή L1 της Αγίας Ειρήνης -
Τζαννάτων θα μπορούσε να  αποτελέσει ακόμη μια χρυσοφόρα επένδυση για την περιοχή μας και με την παραγόμενη ενέργεια να μηδενίζει κάθε κόστος που απαιτείται για την λειτουργία των ηλεκτροβόρων συγκροτημάτων επεξεργασίας και διανομής του νερού για την ύδρευση και την άρδευση όλης της περιοχής του τ. Δήμου Ελειού- Πρόννων !!!

Το pronnoiblogspot  ευχαριστεί το Kefaloniapress, του "κλέβει" την ανάρτηση  και παρουσιάζει αυτήν την ιδέα όπως και άλλες προτάσεις που θα δουν πολύ σύντομα το φως της δημοσιότητας περιμένοντας και από τους αναγνώστες του τις δικές τους ιδέες και προτάσεις.

http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=37138&Itemid=38

Σχόλια