ΕΡΓΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ...





Είναι γεγονός ότι το έργο του βιολογικού που γίνεται στον Πόρο αποτελεί μεγάλης σημασίας εξέλιξη για τον τόπο μας. Το σκάψιμο των δρόμων σε συνάρτηση με τις συνεχείς βροχοπτώσεις έχουν δυσκολέψει την ζωή των
κατοίκων οι οποίοι κατανοώντας την αξία του έργου κάνουν υπομονή αντιμετωπίζοντας στωικά τη λάσπη και κυρίως τις δυσκολίες μετακίνησης.
 Όμως και η υπομονή σε κάποιες κραυγαλέες περιπτώσεις εχει και τα όρια της όπως για παράδειγμα στο δρόμο που πάει στις Λεύκες-Σαρακήνικο, απο την διασταύρωση στην κατηφόρα μέχρι το τέλος του έργου στην έξοδο του χωριού,  όπου η κυκλοφορία των ΙΧ οχημάτων είναι πολύ δύσκολη ιδίως σε οδηγούς άπειρους ή μεγάλης ηλικίας, και αδύνατη η κυκλοφορία των μεγαλύτερων οχημάτων όπως είναι το λεωφορείο για τους μαθητές, η αποκομιδή των σκουπιδιών, με αποτέλεσμα οι κάδοι να ξεχειλίζουν από σακούλες ,κλπ.

Άραγε δεν θα μπορούσε ο εργολάβος να κάνει κάποιες από τις απαιτούμενες  παρεμβάσεις, όπως άλλωστε κάνει στους δρόμους περί την πλατεία, ώστε να καταστεί ο δρόμος προσβάσιμος για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής?

Αλήθεια αν παραστεί ανάγκη για ασθενοφόρο η κάποιο άλλο όχημα τι θα γίνει?
Καλούμε τον Δήμο, σαν επιβλέπουσα αρχή, να επέμβει για να αποκατασταθούν εν μέρει αυτές οι σοβαρές ανωμαλίες.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

Σχόλια